Pirovac

Pirovac je mali dalmatinski grad smješten u uvali Pirovac na samom sjeveru Šibensko-Kninske Županije. Uz Vodice, Primošten i Murter najvažnije je turističko središte Šibenske rivijere udaljeno svega 22 km od Šibenika i oko 48 km od grada Zadra. Pirovac se nalazi u neposrednoj blizini dva nacionalna parka – NP „Kornati“ i NP „Krka“, te je svega 5 km udaljen od parka prirode „Vransko jezero“ koje je idealno mjesto za sportski ribolov. Naša ponuda u Pirovcu sastoji se od 13 prostranih, moderno opremljenih apartmana za smještaj od 2 do 8 osoba, smještenih u samom centru grada. Također u ponudi imamo i dva glisera, od kojih je gumenjak za 8 osoba, a drugi gliser stakloplastičnog kalupa za 6 osoba. U 2018-oj u Pirovcu otvaramo bazu s 20x novih Bavaria 46/2018

Sukošan

Naša charter baza nalazi se u Marini Dalmacija u Sukošanu, koja je sa svojih 1200 morskih vezova i 500 suhih vezova najveća Marina na Jadranu. Sukošan je poznati centar za nautičare pozicioniran u središtu Jadranskog mora, nalazi se 11 km južno od Zadra, što ga čini idealnim polazištem za istraživanje Hrvatske obale. Sukošan je ujedno i predivno ljetovalište, sa kultiviranom obalom, brojnim uvalama, otocima i bistrim morem. Nacionalni park Kornati, sa više stotina otoka i netaknutom prirodom, udaljen je samo 13 nautičkih milja. Naša ponuda u Sukošanu sastoji se od 33 potpuno nove (2014. - 2016. godište) Bavaria i Hanse jedrilice veličine 37 do 51 stope.

Vodice

Vodice su grad na obali Jadranskog mora smještene 10 km sjeverno od Šibenika. Vodice nude bogatstvo zabavnog sadržaja zbog čega su prepoznate kao popularna destinacija za mlade, ali i starije. Za one koji preferiraju polakši ritam i ležernije aktivnosti, Vodice nude niz šljunčanih i pješčanih plaža, kao i brojne otoke, među kojima je Kornatsko otočje, a u blizini se nalaze i slapovi Krke koji su idealno odredište za obiteljski izlet. Stalnim ulaganjem u razvoj turističke ponude Vodice su postale vodeća turistička destinacija Šibenske rivijere. Vodice su savršeno mjesto za planiranje odmora sa obitelji ili prijateljima. Veslo u ponudi ima 4 apartmana različitih veličina, nalaze se 50 m od mora, 50 m od supermarketa i 300 m od centra.