O nama

Dragi naši gosti i nautičari,

Opuštanje uz zvukove valova i vjetra, miris najljepšeg mora na svijetu, dobar servis, profesionalno i ljubazno osoblje, najvažnije su pretpostavke za ugodan boravak na našem brodu.

Adventure charter d.o.o., ozbiljna i profesionalna firma s bogatim dugogodišnjim iskustvom te flotom od 27 jedrilice i jednog motornjaka najpoznatijih svjetskih proizvođača Bavaria i Hanse Yachts). Kao takva posvećuje posebnu pozornost specifičnim zahtjevima klijenata, te brine o njihovom potpunom i sigurnom odmoru. U našoj ponudi naći ćete najam gumenjaka i glisera kao i mogućnost najma moderno opremljenih 13 apartmana koji se nalaze u Pirovcu.

Zadovoljstvo koje smo pružili dosadašnjim korisnicima naših jedrilica i ugodan, nezaboravan godišnji odmor kojeg su proveli pod našim jedrima, dalo nam je vjetar u leđa da obogatimo našu flotu pored 20 Bavaria 45 C /14, Bavaria 51 C /15, Bavaria 41 C /15 i Bavaria 37 C /15, s potpuno novim jedrilicama tipa Bavaria 46 C, Bavaria 37 C, Hanse 385 i Hanse 415, te motornjakom Bavaria 3 Sport.

Naša je flota smještena u D-Marin, Marini Dalmacija Bibinje - Sukošan, 11 km južno od Zadra.

Marina Dalmacija je najveći nautički centar u Hrvatskoj (1200 vezova u moru i 500 vezova na suhom). U sastavu marine nalaze se: restorani, dućani s prehrambenim artiklima, servis za brodove i jedra, benzinska crpka, praonica rublja i nekoliko modernih sanitarnih čvorova. Zbog svog povoljnog položaja omogućeno Vam je da brzo stignete do bilo kojeg dijela sjevernog i južnog Jadrana. Prelijepi KORNATI s više od stotinu otoka i nedirnutom prirodom (kao i ostali obližnji nacionalni parkovi) su pred Vama, dostupni za svega sat - dva vožnje.

Rado Vam stojimo na raspolaganju kod određivanja itinerera, kao i za sve ostale informacije vezane za Vaše želje i potrebe prije i tijekom plovidbe. Nadamo se da ćete prepoznati Adventure charter d.o.o. kao kvalitetnog partnera te se veselimo Vašem javljanju i dolasku!

Naša vizija i misija

Vizija

Postati vodeće regionalno poduzeće u segmentu iznajmljivanja jedrilica, pružajući našim klijentima bogatu turističku ponudu uz vrhunsku kvalitetu usluge.

Misija

Stvaranje stalnih partnera i klijenata kroz povjerenje i vrhunsku kvalitetu, te konstantno ulaganje u inovativnost i praćenje novih tehnologija. Cilj nam je djelovati prema načelima društveno odgovornog poduzeća, te ostvarivati zadovoljavajuće poslovne rezultate.